hasankortak
üye
- Konu Yazar
Merhaba değerli forum üyeleri,
Forumda çok gördüğüm ve çoğu kişinin aradığını düşündüğüm için size böyle bir rehber hazırladım.
Örnek :
TeamSpeak3 adresime 11.111.111.111 ip ile giriş yapıyorum bunu nasıl sunucu adı yapabilirim?
Adım 1
myteamspeak.com adlı siteye giriş yapıyoruz ardından hesap oluşturup giriş sağlıyoruz.
Adım 2
Sağ üstte bulunan SERVER NICKNAMES butonuna tıklıyoruz.
Adım 3
Sol altta bulunan ADD SERVER NICKNAME butonuna tıklıyoruz.
Adım 4
Adımları doğru uyguladıysanız karşınıza böyle bir alan gelecektir. TIKLA!
Adım 5
SERVER NİCKNAME yazan kısma sunucu adınızı yazınız örnek bilmemnerp
Adım 6
Adım 5 i uyguladıktan sonra BU kısmı İP olarak seçiniz.
Adım 7
En son adım ipmizi gireceğiz BU alanda bulunan SERVER IPV4 kısmına İPNİZİ portunuzuda PORT kısmına gireceksiniz.Portla ip arasında olan : noktayı kullanmayın.
Adım 8
SAVE butonuna basıp kaydedebilirsiniz artık TeamSpeak3 adresinize belirlediğiniz SERVER NİCKNAME ile giriş yapabilirsiniz.
Forumda çok gördüğüm ve çoğu kişinin aradığını düşündüğüm için size böyle bir rehber hazırladım.
Örnek :
TeamSpeak3 adresime 11.111.111.111 ip ile giriş yapıyorum bunu nasıl sunucu adı yapabilirim?
Adım 1
myteamspeak.com adlı siteye giriş yapıyoruz ardından hesap oluşturup giriş sağlıyoruz.
Adım 2
Sağ üstte bulunan SERVER NICKNAMES butonuna tıklıyoruz.
Adım 3
Sol altta bulunan ADD SERVER NICKNAME butonuna tıklıyoruz.
Adım 4
Adımları doğru uyguladıysanız karşınıza böyle bir alan gelecektir. TIKLA!
Adım 5
SERVER NİCKNAME yazan kısma sunucu adınızı yazınız örnek bilmemnerp
Adım 6
Adım 5 i uyguladıktan sonra BU kısmı İP olarak seçiniz.
Adım 7
En son adım ipmizi gireceğiz BU alanda bulunan SERVER IPV4 kısmına İPNİZİ portunuzuda PORT kısmına gireceksiniz.Portla ip arasında olan : noktayı kullanmayın.
Adım 8
SAVE butonuna basıp kaydedebilirsiniz artık TeamSpeak3 adresinize belirlediğiniz SERVER NİCKNAME ile giriş yapabilirsiniz.