hasankortak
üye
- Konu Yazar
Herkeze Merhaba Arkadaşlar Yeni Çıkardığım M3 Paketimi Tanıtmak İsterim Sizlere
İsmim Berk 19 yaşındayım Bu ortamda ELimden geleni yapmaya çalışıyorum az buçuk tanınıyorum Daha güzel yerlere gelebilmek için çabalıyorum
Paketimi Satın Alan Kişilere Müşteri Değilde Abi-Kardeş Gözüyle Bakıyorum Bu Sayede arkadaşlık muhabbetlik Kurmuş Oluyorum Lütfen Almak isteyen Gelipte paket sat gibi atarlı Konuşmasın. Benden insanlar hizmet alıyorlar Ve ben her türlü ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiğince herşeye Bakıcam
Referans Sunucular:
☑ ☑ Referanslar ☑ ☑
☑ Orion Roleplay
☑ Oni Roleplay
☑ Vatan Roleplay
☑ Legendary Roleplay
☑ Ness Roleplay
☑ Noxus Roleplay
☑ Holly Roleplay
Meslekler
Kasap Mesleği
Adalet Bakanlığı
BurgerShot Mesleği
Elektrik Mesleği
Tır Şöförlüğü
Otobüs Şöförlüğü
Balıkçı Mesleği
Çöpçülük Mesleği
Temizlikçi Mesleği
Mekanik Mesleği
Terzi Mesleği
Maden Mesleği
Oduncu Mesleği
Sheriff Mesleği
Ems Mesleği
LSPD
Yeni Çıkan Gabz_mrpd Kullanıyoruz
Gsr Testi Ve en Güncel Mdt Tablet
Bodycam Scripti
Gelişmiş İhbar Sistemi
Scam ile kameralara Erişme
Kaliteli Fps Düşürmeyen Lpsd Araçları
Hapis Menüsü Çoğu sunucuda Yok Hapise Atabilirsiniz Yada Çıkarabilirisiniz.
Kanıt Analiz Sistemi
Soygunlar
Kapı eritmeli, hack sistemli Büyük Pasifik Bankası soygunu
Vezne Soygunu
Kuyumcu soygunu
Ölüm riskli ev soygunu
Maymuncuklu yazarkasa soygunu (Soygunların Bazıları İçin Malzeme Gereklidir Buda Gerçekcilik Katıyor Arkadaşlar)
Drug Sistemi
ARKADAŞLAR ARTIK KLASİKLEŞMİŞ ESKİ TOPLAMA SİSTEMLERİ BİTTİ SİZ KENDİNİZ YAPIYORSUNUZ
4 aşamalı, sorulu ve ölüm riskli Meth Soruları doğru bilemezseniz duman çıkıyor ve zehirleniyorsunuz.
Toprağa ekmeli, animasyonlu Kenevir
Köşe Tutma
Scriptler
Herkeze Merhaba İlk başta yine galeri sistemi ile başlamak isterim sunucuda galerici var iken galeri sistemi aktif olmaz galerici yok iken aktif olur
Haritada Görüntü Kirliliği olmasın diye satın alınabilir evleri açıp kapayabileceğiniz bir yer var 70 Tane Satın Alınabilir Ev vardır. /eval /evgir /evfiyat /evanahtar ver komutlarını kullanabilirisinz evi
sadece emlakçı alabilir.emlakçıda kişiye satar
Türkiyede Tek Olan Garaj Sistemi Auto Parking
Gİzli Craft Sistemi
Awm Vardır Ordan Megamall dan eşya alabilir,Kıyafetçi Den kıyafetlerinizi yapabilirisiniz
Teknoloji Marketi Vardır Ordan Elektronik aletleri alabilirsiniz
Ağırlıklar Ayarlanmış Bagaj ve torpido ayarlanmış tır
Girişte Rastgele Oda veren Motel sistemi Vardır
Düşük sistemli Bilgisayarlar bile rahat birşekilde 80 fps yi görebiliyor
Optimize Scriptler Şimdi şöyle anlatayım Scriptler Uzaklaştığınız zaman E basma yerleri Devre dışı kalıyor ve resmon değeri düşüyor Fps nizinde Yüksek olması Bu nedende Çoğu scriptler Uzaklaştığınız zaman devre dışı Kalır Yakınlığa bağlı çalışır
/yolyardim İle araçlarınızı Tamir Ettirebilirsiniz.
Yeni çıkan hastane vardır Heryeri türkçe En küçük detayı bile kapılarda açınız gibi yada plastik cerrahi gibi yazılar bulunmaktadır
Kaliteli Taco Sistemi
İsteğe Özel eklenen 3gblik kıyafet Paketi
Bütün Makinalarda Çalışır windows r2012 dahildir.
Ayarlanabilir Npc sistemi Vardır Ben Sadece yayalara izin verdim Siz istediğinizi Yapabilirsiniz Köşetut sistemi İçin kalsın
Yeni Crew Phone Vardır Uber borsa Youtube Gibi Farklı Sistemler Vardır.
Yeni Güncel Banka /atm sistemlidir.
Bagaj gir +300 animasyon en güncel f3 menü Tasarımı Her mesleğe Uyarlıdır. Yeni /hud ile ayarlanabilir Hud Toptancı Sistemi Vardır Tavuk,Maden,Odun,Balık,kıyafet Gibi eşyaları Ona satıyorsunuz.
Craft Sistemi ile Silah Üretebilirsiniz
Paketin Yapımında MustafaBrave `in Çok yardımı Olmuştur çoğu script ona Aittir İzin Alarak Kullanılmıştır.
İletişim
Discord Üzerinden Bana Ulaşabilirsiniz CİA#5619
Paketimin Herşeyini Optimize Ettim Arkadaşlar
Nasıl Ettin Diye soranlar Olucaktır Şimdi Arkadaşlar Scriptler Yakınlığa Bağlı Çalışıyor
Mesela Galeri , Galeride E basma yeri uzaktan gözükmez çünkü oyuncular uzakta iken devre dışı Kalır Yakında İken devreye girer belirli bir alan içine girerseniz çalışır bu sayedede fps Optimizasyonu Yapmış Oluruz.
Citizen Wait Süreleri Düzenlenmiştir
Pakette Düşük bir bilgisayar 70 -80 fps gibi rakamlar Görüyor Arkadaşlar
İlk 3 Satın Alımda İndirim Yapıyorum
Pek fazla Uzatmak İstemedim Daha detaylar için bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar
İsmim Berk 19 yaşındayım Bu ortamda ELimden geleni yapmaya çalışıyorum az buçuk tanınıyorum Daha güzel yerlere gelebilmek için çabalıyorum
Paketimi Satın Alan Kişilere Müşteri Değilde Abi-Kardeş Gözüyle Bakıyorum Bu Sayede arkadaşlık muhabbetlik Kurmuş Oluyorum Lütfen Almak isteyen Gelipte paket sat gibi atarlı Konuşmasın. Benden insanlar hizmet alıyorlar Ve ben her türlü ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiğince herşeye Bakıcam
Referans Sunucular:
☑ ☑ Referanslar ☑ ☑
☑ Orion Roleplay
☑ Oni Roleplay
☑ Vatan Roleplay
☑ Legendary Roleplay
☑ Ness Roleplay
☑ Noxus Roleplay
☑ Holly Roleplay
Meslekler
Kasap Mesleği
Adalet Bakanlığı
BurgerShot Mesleği
Elektrik Mesleği
Tır Şöförlüğü
Otobüs Şöförlüğü
Balıkçı Mesleği
Çöpçülük Mesleği
Temizlikçi Mesleği
Mekanik Mesleği
Terzi Mesleği
Maden Mesleği
Oduncu Mesleği
Sheriff Mesleği
Ems Mesleği
LSPD
Yeni Çıkan Gabz_mrpd Kullanıyoruz
Gsr Testi Ve en Güncel Mdt Tablet
Bodycam Scripti
Gelişmiş İhbar Sistemi
Scam ile kameralara Erişme
Kaliteli Fps Düşürmeyen Lpsd Araçları
Hapis Menüsü Çoğu sunucuda Yok Hapise Atabilirsiniz Yada Çıkarabilirisiniz.
Kanıt Analiz Sistemi
Soygunlar
Kapı eritmeli, hack sistemli Büyük Pasifik Bankası soygunu
Vezne Soygunu
Kuyumcu soygunu
Ölüm riskli ev soygunu
Maymuncuklu yazarkasa soygunu (Soygunların Bazıları İçin Malzeme Gereklidir Buda Gerçekcilik Katıyor Arkadaşlar)
Drug Sistemi
ARKADAŞLAR ARTIK KLASİKLEŞMİŞ ESKİ TOPLAMA SİSTEMLERİ BİTTİ SİZ KENDİNİZ YAPIYORSUNUZ
4 aşamalı, sorulu ve ölüm riskli Meth Soruları doğru bilemezseniz duman çıkıyor ve zehirleniyorsunuz.
Toprağa ekmeli, animasyonlu Kenevir
Köşe Tutma
Scriptler
Herkeze Merhaba İlk başta yine galeri sistemi ile başlamak isterim sunucuda galerici var iken galeri sistemi aktif olmaz galerici yok iken aktif olur
Haritada Görüntü Kirliliği olmasın diye satın alınabilir evleri açıp kapayabileceğiniz bir yer var 70 Tane Satın Alınabilir Ev vardır. /eval /evgir /evfiyat /evanahtar ver komutlarını kullanabilirisinz evi
sadece emlakçı alabilir.emlakçıda kişiye satar
Türkiyede Tek Olan Garaj Sistemi Auto Parking
Gİzli Craft Sistemi
Awm Vardır Ordan Megamall dan eşya alabilir,Kıyafetçi Den kıyafetlerinizi yapabilirisiniz
Teknoloji Marketi Vardır Ordan Elektronik aletleri alabilirsiniz
Ağırlıklar Ayarlanmış Bagaj ve torpido ayarlanmış tır
Girişte Rastgele Oda veren Motel sistemi Vardır
Düşük sistemli Bilgisayarlar bile rahat birşekilde 80 fps yi görebiliyor
Optimize Scriptler Şimdi şöyle anlatayım Scriptler Uzaklaştığınız zaman E basma yerleri Devre dışı kalıyor ve resmon değeri düşüyor Fps nizinde Yüksek olması Bu nedende Çoğu scriptler Uzaklaştığınız zaman devre dışı Kalır Yakınlığa bağlı çalışır
/yolyardim İle araçlarınızı Tamir Ettirebilirsiniz.
Yeni çıkan hastane vardır Heryeri türkçe En küçük detayı bile kapılarda açınız gibi yada plastik cerrahi gibi yazılar bulunmaktadır
Kaliteli Taco Sistemi
İsteğe Özel eklenen 3gblik kıyafet Paketi
Bütün Makinalarda Çalışır windows r2012 dahildir.
Ayarlanabilir Npc sistemi Vardır Ben Sadece yayalara izin verdim Siz istediğinizi Yapabilirsiniz Köşetut sistemi İçin kalsın
Yeni Crew Phone Vardır Uber borsa Youtube Gibi Farklı Sistemler Vardır.
Yeni Güncel Banka /atm sistemlidir.
Bagaj gir +300 animasyon en güncel f3 menü Tasarımı Her mesleğe Uyarlıdır. Yeni /hud ile ayarlanabilir Hud Toptancı Sistemi Vardır Tavuk,Maden,Odun,Balık,kıyafet Gibi eşyaları Ona satıyorsunuz.
Craft Sistemi ile Silah Üretebilirsiniz
Paketin Yapımında MustafaBrave `in Çok yardımı Olmuştur çoğu script ona Aittir İzin Alarak Kullanılmıştır.
İletişim
Discord Üzerinden Bana Ulaşabilirsiniz CİA#5619
Paketimin Herşeyini Optimize Ettim Arkadaşlar
Nasıl Ettin Diye soranlar Olucaktır Şimdi Arkadaşlar Scriptler Yakınlığa Bağlı Çalışıyor
Mesela Galeri , Galeride E basma yeri uzaktan gözükmez çünkü oyuncular uzakta iken devre dışı Kalır Yakında İken devreye girer belirli bir alan içine girerseniz çalışır bu sayedede fps Optimizasyonu Yapmış Oluruz.
Citizen Wait Süreleri Düzenlenmiştir
Pakette Düşük bir bilgisayar 70 -80 fps gibi rakamlar Görüyor Arkadaşlar
İlk 3 Satın Alımda İndirim Yapıyorum
Pek fazla Uzatmak İstemedim Daha detaylar için bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar